Lansering av ny hemsida

Färgprodukter lanserar ny hemsida! Detta är ett av resultaten av ett omfattande arbete som pågår med att digitalisera färgprodukter AB. Färgprodukter har sedan årsskiftet tillsatt en ny tjänst för just digital expansion framöver.

Möt vår nya kollega & digitaliseringsexpert

Sonny Karlsson, 31, boende i Ystad hälsas välkommen till Färgprodukter som digitaliseringsexpert.

Sonny berättar : Vår nya hemsida är bara ett av många steg i ledet, Färgprodukter är ett företag med enorm potential för en digital expansion. Inte bara utåt sett från marknadens perspektiv, utan även in-house och systematiskt för att underlätta effektiviteten av logistik, kund- och ordermottagning i framtiden, exempelvis via e-handel.

Mer aktivitet

Mer aktivitet på nuvarande hemsida är något som utlovas. Vi kommer framöver bli mycket bättre på att nå ut till både företagskunder och privatkonsumenter via hemsidan berättar Andreas Plym, VD Färgprodukter. Nu när vi har en webbansvarig i huset når vi väldigt högt i tak, Färgprodukter står inför en väldigt spännande framtid.

App i sikte

Inom kort lanserar vi vår första App! Första utgåvan av appen kommer främst innehålla nyheter & kampanjer för våra företagskunder, men i ett nästa steg även säkerhetsdatablad så det underlättar för våra kunder att alltid ha detta tillgängligt snabbt och enkelt. Så håll utkik inom en väldigt snar framtid.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.