Brandsskyddsfärg

Protega är det självklara valet vid brandskyddsmålning. Varje Protega produkt har produktblad, säkerhetsdatablad och miljödeklaration. Protega brandskyddsfärg är marknadsledande tillverkare i Norden för produkter inom expanderande brandskydd ställer höga krav på både produkt, förpackning och säkerhet. Tveka inte att kontakta Färgprodukter när ni behöver köpa brandskyddsfärg.

Protega brandskyddsfärger, fog och spackel är alla BASTA registrerade och vi kan stolt be er söka våra produkter på Byggvarubedömningen och SUNDA HUS. 

Färgprodukter erbjuder

 Brandskyddsfärg
Brandskyddsfog och spackel
 Snabba leveranser
 Rådgivning från kompetent personal

Brandskyddsfärg

1988 grundades Protega som bygger på idén att tillverka produkter som inte bara kunde förebygga brand utan som också kunde reducera skador om och när olyckan var framme. Det gjordes så bra att Protega idag är ledande tillverkare av vattenbaserade brandskyddsfärger i Sverige. Sakta men säkert har företaget utvecklats från ett fåtal produkter idag med ett komplett sortiment produkter inom passivt brandskydd för bärande stål- och träkonstruktioner, såväl som brandsäkra ytskikt för väggar och tak, brandtätningssystem för kabel, rör och ventilationskanaler.