Standox billack

Standox billacker ger perfekt resultat och snabb bearbetning i ett enda sprutvarv, perfekt färgåtergivning och finish – oberoende av sprutlackerarens individuella stil. Appliceringsegenskaperna är desamma oberoende av arbetsförhållandena i verkstaden. En annan fördel med Standox billacker är att de torkar extremt snabbt utan synliga övergångar, även vid mindre reparationer.
 
Standox Standoblue, det nya baslacksystemet från Standox, smälter perfekt in i Standox befintliga produktutbud. Våra kunder har genomfört tusentals framgångsrika lackeringsjobb, och bekräftar det nya systemets utmärkta egenskaper.
 
Standox Standofleet Industry, Standofleet Industry system kan anpassas till många applikationer även fast man använder ett relativt litet antal lackprodukter. Fler och fler skadeverkstäder kompletterar sin verksamhet med lackering till industrin. Kraven som ställs är varierande och innebär allt från lackering av olika material till en stor variation av glansgrader och kulöreffekter.
 
Standox Baslacksystemet Standohyd uppfyller de strikta miljöriktlinjerna som ställs av EU, och var det första baslacksystemet inom lackeringsbranschen med applicering i ett steg. Detta innebar att verkstäderna omedelbart kunde vinna stora fördelar avseende bearbetningstid samt minskad materialkonsumtion jämfört med tidigare baslacksystem.

Färgprodukter erbjuder

 Komplett färgdatabas och produktprogram
Billack för privatpersoner & företag
 Rådgivning från kompetent personal
Kulör enligt Önskemål / Bilmärke / Modell / Kameramätning

standox lacksystem

Standox tillhandahåller ett brett utbud av produkter och tjänster för dagens moderna verkstad. Utbudet innefattar allt från miljövänliga billacker till konsulttjänster för styrning och drift av verkstaden. Med hjälp av Standox erfarna och kundorienterade team får din verkstad den bästa lösningen.