Mekanisk servicetekniker sökes

MEKANISK SERVICETEKNIKER

Till vårt ny öppnade Färgprodukter Service center har responsen från marknaden på denna mycket korta tiden varit storartad, där Färgprodukter har funnit ett område som inom branschen varit saknad och efterfrågad.
 
För Färgprodukters del ligger denna satsning helt rätt i tiden för den fortsatta expansion och digitala satsning till att vara en totalleverantör till branschen inte enbart fokuserad på färg och tillbehör utan säkerställa logistik, uthyrning, service, underhåll samt reparationer av utrustning så att avbrott och stopp ute i produktionen blir minimalt.
 
Denna framgång innebär att Färgprodukter måste utöka med en ny tjänst.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTEN

Att utföra mekanisk service, reparationer samt underhåll på Slipmaskiner, Färgpumpar, appliceringsutrustning samt slipverktyg i nära kontakt och kommunikation med våra kunder.

BESKRIVNING AV KVALIFIKATIONER

Vi söker en öppen, utåtriktad person med social kompetens som har ett brinnande intresse för att återställa utrustning till ny skick, Då den utrustning som vi tillhandahåller är till viss del unik så kommer vi ge dig genom våra leverantörer de kvalitativa spetskompetens som behövs för att kunna klara arbetsuppgifterna.

Placeringsort: Färgprodukters Service Center i Malmlö

Sysselsättning: Heltidsanställning med arbetstider måndag till fredag 07:00-16:00

Lön: Månadslön enligt överenskommelse och avtal

Sista ansökningsdag: Urval och interjuver sker fortlöpande och anställning kan ske omgående.

Välkommen med din ansökan till oss för att bli en i detta team som har kul på jobbet vilket vi ser som en av de viktigaste kriterierna då vi tillbringar merparten utav vår vakna tid tillsammans.

Frågor omkring tjänsten? kontakta Andreas Plym 040 35 40 70 eller via e-post andreas.Plym@fargprodukter.se

ELLER BESÖK VÅRA HEMSIDOR
WWW.FPSERVICECENTER.SE OCH WWW.FARGPRODUKTER.SE

Ansök till tjänsten

CV & PERSONLIGT BREV SKICKAS TILL :
ANDREAS.PLYM@FARGPRODUKTER.SE